Om tjocka kocken

Vi är en lunch och cateringrestaurang som lagar mat till stora och små beställningar.
På det stället som jag är på så är det ett lite mindre ställe som ligger lite utanför city. Vi lagar inte maten på stället utan den maten som vi serverar kommer ifrån de stora köket som ligger nere vid city. De kommer alltid en halvtimme/timme innan vi öppnar så vi hinner förbereda och duka upp.

De som jag gör om dagarna när jag är där är att först duka upp salladen, maten och allt som behövs förberedas och finnas framme tills gästerna kommer och äter. När de kommer gäster som ska äta så står jag bakom disken och serverar den maten de vill ha. (finns alltid minst två maträtter varje dag förutom fredagar då de är en maträtt). Efter de fått sin mat så tar jag betalt och fortsätter så.. fyller också på dricka, sallad, kaffe, kakor och allt annat som finns att fyllas på när de börjar ta slut. Plockar disk och diskar. Sedan när dagen är slut så är det dax att torka bord och göra de fint och rent. Våra sista gäster går ungefär lite efter halv 2 så då är de bara köra på tills man är klar för då får man gå hem.

Våra öppettider på ÅF- tjocka kocken är 11.30-13-30
Mina arbetstider är 10.30-14-30 men blir alltid så att jag slutar innan eftersom de går fortare när man är två.
 
Det här stället är litet och bra för mig och trivs jätte bra! Jobbar tillsammans ingbritt som är den ända som jobbar där. Kan bli så att någon annan får komma in från det andra stället ifrån city om det skulle vara så att hon är ledig och m.m. 

Var lite om detta ställe och finns en hemsida också som ni kan besöka. Tack.
www.tjockakocken.se

Kommentarer
Lotta säger:

Snyggt jobbat! Både med ändringen av utformningen/designen av sidan och innehållsmässigt! //Lotta o Pierre

2013-05-08 | 13:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback